Tvåa på kommunlistan!

Centerpartiet i Markaryd har fastställt sin lista och i fredagens Smålänning presenterades listan tillsammans med de fyra topp namnen.

Jag har fått förtroende att stå på andra plats på listan och jag känner mig mycket hedrad som fått detta förtroende. Jag hoppas att jag kan få förtroende för att få möjlighet att utveckla Mararyds kommun och ta tillvara alla de möjligheter som finns i vår del av sverige.

Vi har en gymnasieskola som gör att elever blir väl förberedda för kommande arbetsliv och studier, det är en skola som det finns stor anledning att värna. Vi har också stora möjligheter för turism och upplevelseindustri i kommunen, möjligheterna är otroliga.

Vi är också en kommun som ligger mycket centralt och med satsningar på kollektivtrafiken både med tåg och buss så ökar vi möjligheten för människor att bo kvar i Markaryd och plugga och jobba utanför kommunen. Pågatåg Nordost kommer att bli verklighet men många fler linjer finns det att utveckla.

Jag tror på Markaryds kommun och hoppas på förtroende för att kunna utveckla denna del av Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.