Ingen bas på månen

Under Geroge W Bushs åtta år i Vita Huset så vände han ett budgetöverskott till ett gigantiskt budgetunderskott som nu ligger på 1 556 biljoner dollar. Bland annat så har två krig grävt stora hål i budgeten, något som troligtvis kunde ha förhindrats ifall man planerat, sammarbetat och gått fram med den internationella politiken på en FN nivå.

Bland åtgärderna för att få bukt med underskottet så skrotar nu Obama tankarna på en månbas vilket kan tyckas är synd för forskningen, men fullt nödvändigt i det läget landet befinner sig i.

Att Bush har medfört gansak mycket dåliga beslut och åtgärder både på nationell och internationell basis, det tror jag många med mig kan enas om. Nu har vi också fått en ekonomisk siffra på det. Så trots de politiska svårigheter som Obama står inför just nu så ska man inte glömma hur det var och fråga sig ifall det är dit man vill igen?

Läs mer om Obamas budget på: Svd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.