Tydligt besked från Ohly om otydlighet!

Vänsterpartiets partiledare Lars Ohly har i dagens lördagsintervju på radion gått ut och meddelat att det kanske inte kommer komma överrenskommelser på vissa områden från de röd-gröna innan valet. Detta är ett tydligt och bra besked till väljarna, ett besked som säger att:

Om du röstar på de röd-gröna nästa val, då kommer du inte veta om de vill ha kvar Sverige i Afghanistan eller inte. Ifall man i svenska skolor ska använda betyg eller hur villkoren för de privata aktörerna inom vård och omsorg kommer att se ut.

Det är bra att väljarna får veta detta innan valdagen att man på vissa ganska tunga frågor inte kommer veta ifall det blir antingen eller, som väljare om man röstar på de röd-gröna så kan man alltså inte vara säker på vilken politik som kommer att föras.

Mot denna röran står en enad allians som trors sina olika åsikter och hjärtefrågor kommer att berätta för väljarna innan valet vad man kan förvänta sig av alliansen under nästa mandatperiod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.