Minaretförbud i Schweiz

I en folkomröstning har Schweizarna röstat för ett förbud mot att bygga fler minareter.

Jag beklagar djupt att en majoritet röstade för. Jag kan förstå att många kan vara rädda eller skeptiska inför nya kulturer och nya seder. Men det räcker inte som anledning till för att inskränka religionsfriheten, för det är vad man vill. För här blir det till att välja, antingen religionsfrihet eller inte, man kan inte ha något mellanting, där vissa religioner eller delar av religioner är tillåtet och inte andra och sedan kalla det för religionsfrihet, för det är det inte.

Här får man faktiskt välja och tyvärr så har Schweizarna valt att religionsfrihet inte är så viktigt, utan denna måste vi begränsa.

Jag kan bara djupt beklaga detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.