S, V och MP på tågresa…

Så var det de rödgrönas tur att ge sig ut på en tågresa. Denna gången var det mellan Stockholm och Göteborg. Tillsammans med resan presentarde man också en del förslag på ny politik som Sverige skulle få om dessa tre vann valet nästa år.
Man talar om fler jobb och satsningar på skola och vård. Detta är något självklart! Sammat satsningar står vilken annan politiker också bakom, men frågan är: hur når vi dit?

Grunden för att vi ska kunna ha en bra välfärd i Sverige ligger i att folk jobbar, för människor i arbete betalar skatt, både på sin inkomst, men arbetsgivaren betalar också in arbetsgivareavgifter. Därför är det så viktigt att fokus ligger på hur vi får fler jobb i Sverige. Det får vi genom bra företagsklimat, det ska vara fördelaktigt för företag att verka i Sverige, så vi får så många jobb som möjligt!
Om fler jobbar, då kan vi också bygga upp och behålla den välfärd vi har i Sverige i dag, något som jag tror nästan alla vill!

Därför är det viktigt att vi har en regeringe som verkligen satsar på bra utbildning, här har regeringen presenterat flera nya tag inom skolområdet för att ytterliggare lägga fokus på kunskap, men också att hela tiden jobba för ett mer företagsvänligt Sverige. För det är så vi garanterar välfärden, så garanterar vi framtiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.