Såhär efteråt…

Nu har valvakan tagit slut och Centerpartiet har tappat i väljarstöd men behåller sitt mandat i Europaparlamentet. Glädjande är dock att folkpartiet går fram och att det blir fler svenska liberaler i EU. Jag måste också konstatera att Piratpartiet har gjort ett bra val tillsammans med miljöpartiet. Piratpartiet tror och hoppas jag kommer att gör att integritetsfrågorna kommer mer i fokus, både blande de etablerade svenska partierna och i Europa. Miljöpartiet tror jag dock fortfarande inte på. Jag tror på deras engagemang och goda vilja när det gäller miljön, men när det kommer till möjlighet att förändra i EU, så tror jag inte de kommer ha sås tora framgångar.

Men Centerpartiet har en uppgift nu i att berätta vad som händer och sker i EU-parlamentet, men också tydligare berätta vilka som är våra hjärte- och profilfrågor. Här finns mycket att göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.