Rösta på Centerpartiet!

Idag är det valdag och val till Europaparlamentet. Det är ett av världens största val, fler människor än USA:s och Rysslands befolkning tillsammans har rätt att rösta. Tyvärr är det inte så många som gör detta, vilket gör att många experter tror att fler och fler främlingsfientliga partier kommer att komma in i parlamentet.

Det är viktigt att rösta för att se till att krafter som jag tror de flesta inte vill se i maktens korridorer kommer in. Europa behöver fler liberala röster som står upp för de männskliga rättigheterna och som tror på varje enskild människas förmåga att bestämma själv. Rösta därför in en Centerpartist i dagens val! En Centerpartist kommer att jobba för en bättre miljö, skydd för de mänskliga rättigheterna och ett friare Europa.

Rösta idag den 7 juni!

Rösta på Centerpartiet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.