Brev från Socialdemokraterna!

Idag fick jag ett brev från Mona Sahlin, ordförande i Socialdemokratern och Jytte Guteland, ordförande i SSU. Här vänder de sig till mig som förstagångsväljare om att det är viktitgt att jag röstar på ett parti som representerar min åsikter, här håller jag helt med!

Jag håller också med brevförafattarna att vi behöver ett mer rättvist Europa, men då ska vi inte ha ett rödare Europa. Vi behöver ett mer liberalt Europa! Ett Europa som står på individernas sida, respekterar deras val och också låter dem välja och ta ansvar själva! Vi behöver fler liberaler i EU som står upp för människornas rättigheter men som också kämpar för ett grönare och miljövänligare och mer rättvist Europa. Så jag lyssnar på Mona och Jytte och röstar för ett rättvisare Europa genom att lägga min röst på Centerpartiet, gör det du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.